jueves, 1 de abril de 2010

INTERCAMBIO URGENTE, URGENT: WORKERS NEEDED!


Hola!!/Hola!!/ Hello!!!

Necessitem 2 persones que vinguin a treballar amb nosaltres a partir de la setmana que vé, del 7 d´abril fins al 8 de juny. A canvi d´aquest període de feina oferim el curs de tardor de 2 mesos ( gastos de manutenció i allotjament apart ). També en necessitem una altra que vingui un mes, del 4 de maig al 8 de juny. A canvi d´aquest periode de feina oferim el curs d´agost ( gastos de manutenció i allotjament apart ). Siusplau interessats contactar en aquesta adreça o trucant al 622110537. Gràcies!

Necesitamos 2 personas que vengan a trabajar con nosotros a partir de la semana que viene, del 7 de abril hasta el 8 de junio. A cambio de este tiempo de trabajo ofrecemos el curso de otoño de 2 meses, gastos de manutención y alojamiento aparte. También necesitamos otra persona que venga un mes, del 4 de mayo hasta el 8 de junio. A cambio de este mes de trabajo ofrecemos el curso de agosto, gastos aparte también. Interesados responder a esta dirección o llamar al 622110537. Gracias!

We need 2 people to come to work from next week, from the 7th of april to the 8th of june. In exchange for this work we offer the 2 months autumn course, food and expenses aside. We also need another person to work one month, from the 4th of may to the 8th of june. In exchange for this work we offer the one month august course, food and expenses aside too. If you are interested please answer back or phone 00 34 622110537. Thanks!

Escola de Clown
Cal Clown
Pontós, Girona
00 34 622110537
www.escoladeclown.eu
http://escoladeclown.blogspot.com

2 comentarios:

  1. I can work 8th of May to 4th of June----
    PLEASE CONCIDER ME---I SPENT 2 YEARS STUDYING IN THE CLOWN LAB IN NEW YORK CITY WITH JEF JOHNSON!!!!!!
    THANKS
    --JULIE JOSEPHSON

    ResponderEliminar
  2. hola soy ivan:
    me interesaria el plazo de 4 de mayo hasta el 8 de junio.
    envie un mail a info@escoladeclown.eu
    saludos

    ResponderEliminar