jueves, 17 de junio de 2010

CAL CLOWN OBRA LAS SEVES PORTES A L’ESTIU INFANTIL I JOVENIL

L’Escola de Clown de Barcelona, situada a la masía Cal Clown, ubicada a l’Empordà, ja prepara el que serà el casal d’estiu i els tallers de circ y nassos vermells.
L’Escola de Pallassos de Cal Clown es perfila aquest estiu com una de les alternatives mès interessants i diferents per a les activitats infantils, amb una varietat que va des d´un casal d´ estiu a tallers de circ. Promet ser un espai de recreaciò i creixement per als nens i joves a la recerca de noves experiències estiuenques.
En un espai privilegiat, envoltat de naturalesa al costat de Pontòs, la masia Cal Clown, que aliotja l’Escola de Clown de Barcelona, proposa crear un espai en el qual el joc, l’aprenentatge i una relació sana amb l’entorn permetin als joves i nens que participin del seus tallers i activitats, ampliar els seus coneixements en l’àrea del circ i fer-los conscients de com es desenvolupa el medi ambient que els acull.
Treballant en el terreny amb animals i monitors preparats en el tema, els participants del casal tindran diàriament (de dilluns a divendres) durant el mes de juliòl la possibilitat de conèixer en el seu medi natural als sers que viuen als voltants, un burro, gallines i cavalls entre d’altres seran els convidats especials al casal de Cal Clown. A més, mitjantçant passeigos i excursions, els petits de 6 a 13 anys podran reconèixer els voltants de la comarca i visualitzar de la millor manera possible la flora de l’Empordà. Alternant això amb activitats de treball plàstic, reciclatge i circ trobaran en aquest casal un univers de coneixements, sensacions i emocions que faran de aquesta experiència quelcom totalment inoblidable.
També els més grans, de 10 a 16 anys, tindran la oportunitat, mitjantçant tallers setmanals d’un dia per setmana durant els mesos de juliol, agost i setembre, d’adintrar-se en el meravellós món del circ i les seves arts. Malabarisme, acrobàcia o màgia són algunes de les tècniques que provaran qui decideixin participar de les activitats preparades per acostar-se al, a vegades, desconegut món de l’art circens.
A mès, la companyia de pallassos de Cal Clown ens oferirà durant els dissabtes d’estiu un espectacle plè de màgia i alegria per a tota la familia a l’interior de la carpa de l’escola.
Si el que estàs buscant aquet estiu és una forma diferent de diversió i aprenentatge lo teu és Cal Clown! Podràs trobar tota la informaciò trucant al 622 110 537 o escrivint al info@escoladeclown.eu. Al blog escoladeclown.blogspot.com i a la web www.esocladeclown.eu, trobaràs també informació sobre les activitats per adults. Si vols pots agregar-te al perfil de facebook Clara Huerta Cenoz, nom de la directora de l’Escola.

No hay comentarios:

Publicar un comentario